Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2010. gada 15. februāris

Nūjošana ir super lieta!




Vakar spēlēju tenisu Valentīndienas turnīrā un izcīniju 3-šo vietu, bet pēc tenisa muskuļi bija sadzīti stīvi. Šodien izgāju treniņā, kamēr dēls spēlēja futbolu, un jūtos pilnībā relaksējies.

Šodien nopirku jaunas nūjas un esmu pilnīgā sajūsmā. Ejot nūjas precīzi ieduras ledū un kājas vispār neslīd. Nogāju lielu apli, apmēram 7 km pa stundu.

Šogad nokārtošu nūjošanas instuktora sertifikātu un sākšu veidot savu grupu. Par nūjošanu vairāk var uzzināt http://www.nujotajiem.lv un http://www.sportsvisiem.lv

Kopā ar fitness studiju sievietēm http://www.energie.lv sāksim sociālo projektu "Zaļais Darbs". Ideja ir uz un no darba mājās doties paša spēkiem - ar nūjām, ar velo, ar skrituļslidām, skrienot, ejot.... Fitness studija sievietēm Energie, Cēsu ielā 31, piedāvā izīrēt skapīti. Tas nozīmē ka darba drēbes varat glabāt Energie studijā un atnākot uz darbu nomazgāties pārģērbtie un doties strādāt.

Visi kas atbalsta zaļās idejas ir aicināti uzrakstīt savas pārdomas un es tās nobublicēšu http://www.veseligsdzivesveids.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru