Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2010. gada 25. februāris

Armēņu radio uzdod jautājumu: "Kad Latvijā beigsies krīze?"




Armēņu radio atbild: "Kad katrs Latvijas iedzīvotājs atradīs vienu FitLine klientu ārzemēs!"

Pievienojies arī Tu: http://www.pipars.fit.lv

Katrs, kurš ir lasījis kaut vai vienu grāmatu par ekonomiku, zin ka eksportam ir jābūt lielākam par importu. Mūsdienās eksports mēdz būt ļoti dažāds. Mēdz būt preču eksports (ražotājvalstīm), mēdz būt pakalpojumu eksports (tūrisms, medicīniskais tūrisms, sekss tūrisms, medību tūrisms, sporta tūrisms utt.), mēdz būt intelektuālais eksports (zinātnieki, mākslinieki, filmu režisori, grāmatu autori utt.)

Viss vērtīgākais ir "autortiesību" eksports. Tu darbu padari vienreiz, bet Tev maksā tik ilgi kamēr Tavs darbs ir pieprasīts. Piemērs ir Raimonds Pauls - viņa dziesmas labprāt klausās Latvijā un tā laika cilvēki visā pasaulē, kuri dzīvo vai ir aizceļojuši no bijušās PSRS teritorijas. Katru reizi kad kāds grib atskaņot Raimonda Paula dziesmu, tad viņam ir jāmaksā autortiesības, kuras Paula kungs un viņa ģimene var tērēt Latvijā! Raimonds Pauls veido arī tūrisma eksportu: "Jaunais Vilnis" ir ne tikai Latvijai bezmaksas reklāma 1/6 daļā pasaules, bet tas arī ir konkrēts ienākums, ko saņem viesnīcas, bāri, restorāni, aviosabiedrības no cilvēkiem kuri ierodas Jūrmalā uz šo festivālu.

Kāds sakars FitLine ir ar autortiesībām? Ļoti vienkārš: Baiba Krauze ( http://www.fitlife.ie ) dzīvo Īrijā. Viņa Vācijā ražotu produktu pārdod Īrijā dzīvojošiem iedzīvotājiem. Par to, ka es viņai iemācīju to darīt, man maksā autortiesības un maksās tik ilgi, kamēr Baiba turpinās apkalpot Īrijas klientus.

Ja katrs Latvijas iedzīvotājs atradīs vienu FitLine klientu ārpus Latvijas, tad FitLine autortiesībās samaksās Latvijas ārējo parādu piecu gadu laikā! Pievienojies: http://www.pipars.fit.lv un kad esi pievienojies, tad aizsūti Eināram Repšem ziņu, ka esi labāks FINANŠU MINISTRS.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru