Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2011. gada 16. aprīlis

otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

Kā iegūt vairāk brīvības?

Kā iegūt vairāk brīvības un labklājības?

• Kurš vēlas būt pārticis? Katrs!
• Kurš vēlas būt brīvs savās izvēlēs? Katrs!
• Kurš var pateikt kas ir labklājība un brīvība trijos teikumos? Retais!

Kādēļ mēs cilvēki, nespējam atbildēt uz pašiem svarīgākajiem savas dzīves jautājumiem? Tādēļ, ka mēs par to nemācamies! Ģimenē mūs māca labi uzvesties, skolā mūs māca labi mācīties, profesionālā izglītība iemāca mūs labi strādāt. Kur mācīties kā labi dzīvot?

Kā iegūt vairāk brīva laika, vairāk laika pavadīt ar ģimeni, draugiem un domubiedriem? Vai vienādojums – „Laiks ir Nauda!” ir patiess? Vai var nopelnīt vairāk un strādāt mazāk? Ko Tu darītu dzīvē savādāk ja Tev šodien vairs nebūtu jāstrādā lai samaksātu savus rēķinus? Cik naudas Tev vajadzētu lai Tu būtu laimīgs?

Es gribu ar Tevi satikties Dublinā, Īrijā, no 25 aprīļa līdz 1 maijam un aprunāties ar Tevi.

Esmu Jānis Pipars, dzimis Rīgā, mācījies Murjāņu Sporta Ģimnāzijā, 1990 gadā dzīvoju Beļģijā un pelnīju iztiku ar sportu, 1993 gadā sāku savu uzņēmējdarbību telekomunikāciju jomā Telegroup Inc, http://www.telegroup.lv/ , 1999 gadā no Latvijas Olimpiskās Vienības ārstiem uzzināju par FitLine uztura bagātinātājiem, http://www.pipars.fit.lv/ Tad kļuvu par meitas un dēla tēvu, 2008 gadā sāku projektu fitness studijas sievietēm Energie, http://www.energieaerobika.lv/category/apla-trenazieru-zale/ un 2010 gadā ieguvu Nordic Walking instruktora sertifikātu, http://www.veseligsdzivesveids.lv/2010/01/staigat-tas-ir-stiligi/ , man patīk ceļot, sportot un dejot.

Šodien es gribu tikties ar Tevi lai aprunātos kā mēs varam iegūt vairāk naudas, strādājot mazāk kopā ar Tevi!

Es viesošos Īrijā, no 25 aprīļa, līdz 1 maijam, un būšu priecīgs tikties ar Tevi.

Lūdzu sazinies ar manu biznesa partneri Īrijā, Baibu Krauzi, tel. + 35 3860 778 940, http://www.fitlife.ie un norezervē mūsu tikšanās laiku.

Ar sveicieniem no Rīgas,

Jānis Pipars.

Jānis Pipars (Fit is Sexy - that is my moto!)
"Jānis Pipars" SIA
LV 50003815401
Skype: janis_pipars_fitline
Facebook: http://www.facebook.com/janis.pipars
Twitter: https://twitter.com/#!/janispipars
Phone: + 371 2957 8830
http://www.wellness-vital-shop.com