Meklēt šajā emuārā

ceturtdiena, 2010. gada 29. jūlijs

FitLineieši tusējas Mežaparkā!




PALĪDZI SKRIENOT!!!

PIETEIKŠANĀS SĀKUSIES!

Latvija ir kļuvusi vēl bagātāka. Bagātāka ar labo gribu, bagātāka ar savu vēlmi palīdzēt tiem, kuriem dzīvē iet grūtāk kā citiem. PALĪDZI SKRIENOT! Šī ir devīze, kura dota jaunai tradīcijai – labdarības skrējienam NIKE RIGA RUN.

12.septembrī Mežaparkā visi skriet gribētāji tiek aicināti vienoties ar vienu vienīgu ideju – ziedosim MAZAJĀM SIRSNIŅĀM. Tieši tā saucas viens no ZIEDOT.LV projektiem, kurš sniedz palīdzību bērniem ar veselības problēmām.

Kopš 14.jūlija pieteikšanās ir sākusies. Potenciālajiem dalībniekiem atliek atrast mājas lapu http://www.nikerigarun.lv .Tajā atrodama dalībnieku anketa. Dalības maksa ir noteikta visiem vienāda – 5 LVL. Komandām, kuru sastāvā ir jābūt 4 cilvēkiem, dalības maksa noteikta 10 LVL apmērā. Šī summa tiks automātiski ziedota labdarībai.

Skrējiena rīkotāji uz starta aicina visus, kuri ir gatavi veikt 10 km distanci- skrienot, nūjojot vai skrituļojot. Uzņēmumi un draugu kopas četru cilvēku sastāvā varēs piedalīties speciālā stafetes skrējienā, kura ietvaros katram dalībniekam būs jāveic vien 2,5 km. Atsevišķi notiks arī bērnu skrējiens. Šajās sacensības tiek aicināti visi bērni, kuru vecums nepārsniedz 12 gadus. Par dalību bērnu skrējienā nav jāmaksā.

Kopumā pasākums tiks veidots kā liels sporta festivāls, kura ietvaros notiks arī aerobikas treniņi, dažādas ar sportu saistītas prezentācijas un koncerti. Tiek plānota arī Ginesa rekorda uzstādīšana. Tie, kuri nebūs gatavi veikt iezīmēto distanci tiek aicināti kuplināt līdzjutēju pulku. Visiem būs ar ko nodarboties.

Organizatori vēlas atgādināt, ka šī projekta ietvaros darbojas arī organizēts treniņu cikls BAUDA SKRIET MEŽAPARKĀ! Visi skriet un nūjot gribētāji tiek gaidīti Mežaparkā katru dienu. Parka celiņos ir iezīmētas trīs dažāda garuma trases. Darbojas arī Sportland inventāra nomas punkts. Bet ik ceturtdienu no plkst. 18:30 visus interesentus gaida kvalificēti treneri, kuri sniegs vērtīgus padomus jautājumos, kas skar skriešanu. Gatavosimies kopā ar citiem un būsim gatavi 12.septembrī veikt 10 km.

Organizatori cer, ka šis skrējiens kļūs par jaunu un labu tradīciju. Sīkāka informācija http://www.citysport.lv. Ziedosim Mazajām Sirsniņām un Palīdzēsim Skrienot!

Tiekamies Mežaparkā ik dienu, katru ceturtdienu un 12.septembrī!!!

Sagatavoja

“Sporta attīstības centrs”

skrējiena partneris http://www.energieaerobika.lv/category/aerobikas-zale/

trešdiena, 2010. gada 28. jūlijs

Spēlē golfu Salienā - FitLine Tour katru trešdienu!




Cienījamie Saliena Golf kluba biedri!


Ar prieku vēlamies Jūs informēt, ka sākot ar Eclectic turnīra 13. posmu, kas norisināsies š.g. 21.jūlijā, par turnīra sponsoru ir kļuvusi kompānija FitLine®.

FitLine® dabīgo izejvielu uztura bagātinātāji balstās uz spēju dot mūsu šūnām visus tos vitamīnus un minerālvielas, kuras nepieciešamas, lai tās iespējami efektīvi radītu enerģiju un būtu veselas. Uzturvielu Transporta Koncepta (NTC®) patenti pieder Vācijas kompānijai PM International AG, ražošana atbilst GMP standartiem un tiek brīvprātīgi pakļauta Šveices Vitamīnu institūta kontrolei.

Turpmāk kompānija FitLine® nodrošinās papildus balvu fondu katra posma pirmo 3 vietu uzvarētājiem, ka ari balvas pēc sezonas rezultātiem.

Gribam pievērst jūsu uzmanību, ka pēc FitLine® Tour sezonas rezultātiem, labākais turnīra dalībnieks saņems balvu – sezonas karti Saliena Golfa Klubā uz 2011.gadu!

Priecāsimies Jūs redzēt FitLine® Tour dalībnieku rindās!


Jūsu Salienas golfa klubs.


http://www.salienagolf.com/?object_id=3729